Kleine beurt bij Vakgarage Dijkstein in Maassluis

Bij Vakgarage Dijkstein wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Dijkstein niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Dijkstein voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Maassluis altijd langs Vakgarage Dijkstein om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Maassluis? Kom dan langs Vermeerlaan 30 in Maassluis (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail planning@dijkstein.nl of bel naar 010-5912303.

Contactgegevens

Vakgarage Dijkstein
Vermeerlaan 30
3141 XP Maassluis

tel.: 010-5912303
mail: planning@dijkstein.nl